Psaní je hraní, pro všechny

Věděli jste, že na prodejně v Praze pořádáme často také workshopy a přednášky všeho druhu? A zrovna 4.8. u nás pořádaly hned dva zajímavé workshopy z dílny Terezky, která je tváří kaligrafických kurzů Psaní je hraní

Psaní je hraní, pro všechny

Terka - Průvodkyně světem krasopisu a kaligrafie

Terka je samouk, který se vše, co ví, naučil z videí na internetu. Do své trnité cesty za uměním krasopisu se ovšem zamilovala a teď stejnou cestou provází všechny, co mají zájem se jí vydat.

A několik takových poutníků se zastavilo u nás, aby se naučili základům krasopisu a kaligrafie s Terkou a jejími šikovnými šablonami a nástroji.

Workshopy proběhly ve dvou částech, každá trvala přibližně tři hodiny. Na začátku se účastníci seznámili s úvodem, historií a potřebami pro psaní. Poté za pomoci písanky začali pod vedením Terky zkoušet své první tahy, písmena i slova.

Pod vedením okouzlující Terky si účastníci vyzkoušeli psaní a kreslení na vlastní pohlednici. Každý mohl vytvořit svou vlastní pohlednici s textem a kresbou na ozdobu.

Psaní je hraní, pro všechny
Psaní je hraní, pro všechny

Terezka je neuvěřitelná přednášející s veselým, poutavým projevem, který si pochvaluje kdejaký její student. Velmi rádi jí uvítáme zpátky a věříme, že i Vy se příště budete chtít přidat!

Pokud však holdujete spíše klidu a samo-učení, doporučujeme Vám vyzkoušet například Krasopraxi od BeNice, která je skvělým průvodcem krasopsaním pro začátečníky i pokročilé. 

Psaní je hraní, pro všechny

Kaligrafická sada 32ks - MontMarte

MontMarte přichází rovnou s celou Kaligrafickou sadou, která obsahuje vše, co budete potřebovat k vytváření nejrůznějších krasopisných děl. Sada obsahuje 32 kusů vysoce kvalitních kaligrafických nástrojů, včetně různých per, inkoustů a dalšího příslušenství.

Kaligrafická sada 32ks - MontMarte